Timp de preparare: aprox. 18 minute
Timp de coacere: 4 minute per clatita
8 clatite (4 portii)
Ingrediente:
Timp de coacere: 4 minute per clatita
8 clatite (4 portii)
Ingrediente:
- 1 cartof mediu
- 2 linguri de unt
- 1 ou
- 1/4 cana de lapte
- sare si piper
- 1/2 cana de faina
- 1/2 lingurita de praf de copt
- 1/4 cana de parmezan ras
- 1/4 cana branza cheddar rasa sau alta branza preferata
- 2 linguri arpagic tocat
- 1 lingura cimbru proaspat sau 1/2 lingura cimbru uscat
- Spray pentru gatit
Preparare:
1. Curatam cartoful si il radem pe o razatoare cu gauri mari
2. Topim untul
3. Intr-un bol mediu amestecam oul, laptele, sarea si piperul.
Adaugam faina in ploaie, praful de copt si mixam bine.
Adaugam parmezanul si branza, cartoful ras, untul, arpagicul si cimbrul si mixam in continuare.
4. Intr-o tigaie punem putin ulei sau spray pentru gatit si o incalzim la foc mediu.
5. Adaugam o lingura de aluat, formam clatita si coacem cate 2 minute pe fiecare parte.
249 de Calorii per portie (2 clatite), 15g grasimi (7g saturate), 246 mg sare, 82 mg colesterol. O sursa bogata de calciu.
4. Intr-o tigaie punem putin ulei sau spray pentru gatit si o incalzim la foc mediu.
5. Adaugam o lingura de aluat, formam clatita si coacem cate 2 minute pe fiecare parte.
249 de Calorii per portie (2 clatite), 15g grasimi (7g saturate), 246 mg sare, 82 mg colesterol. O sursa bogata de calciu.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu