Postări populare

joi, 23 februarie 2012

Croque Papa

  • 8 felii de paine
  • 120 g Emmenthal (4 felii groase)
  • 100 g bacon (8 felii)
  • 1 lingura de mustar
Deasupra
  • 1 ou batut
  • 60 g Emmental ras
  • piper
Preparare
  1. Preincalzim cuptorul la treapta 6 (180 ° C)
  2. Intr-o tigaie fara grasime prajim usor baconul (marginile trebuie să fie clare).
  3. Taiem felii Emmenthalul.
  4. Prajim usor feliile de paine.
  5. Ungem painea cu mustar.
  6. Asezam in tava 4 felii de paine; 
  7. Suprapunem baconul, feliile de Emmenthal, presaram piper si adaugam celelalte 4 felii de paine.
  8. Deasupra asezam oul batut si presaram Emmenthal ras.
  9. Punem Croque Papa in cuptorul incins, cateva minute pana cand acestea prind o culoare aurie si Emmenthalul se topeste.
  10. Servim imediat.

 Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu