Postări populare

joi, 23 februarie 2012

Croque Maman

  • 8 felii de paine
  • 200 g Emmenthal
  • 2 oua
  • 4 felii de sunca 
  • 50 g unt
Preparare
  1. Preincalzim cuptorul la treapta 7 (210 ° C)
  2. Ungem cu unt toate feliile de paine.
  3.  Taiem felii Emmenthalul.
  4. Construim Croque Maman, suprapunand o felie de paine cu unt, o felie de Emmenthal, o felie de sunca, o felie de Emmental si o felie de paine (spre interior partea cu unt).
  5. Batem ouale, adaugam sare si piper.
  6. Trecem sandwichurile prin ou.
  7. Punem Croque Maman in cuptorul incins, pana cand acestea prind o culoare aurie.
  8. Deasupra presaram parmezan.
  9. Servim imediat.
 
 Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu