de la 12 luni
- oua intregi foarte proaspete
- 200 g zahar pudra
- 75 g faina alba
- zahar
- unt pentru tava
Ingrediente
- Acoperim o tava cu hartie de copt si o tapetam cu unt.
- Spargem ouale si separam albusurile de galbenusuri.
- Batem albusurile pana obtinem o spuma tare, incorporand progresiv, in ploaie, jumatate din cantitatea de zahar pudra.
- Intr-un alt recipient,frecam galbenusurile cu a doua jumatate de zahar pudra.
- Apoi adaugam delicat peste galbenusuri, spuma de albus si faina.
- In tava, cu ajutorul unei pungi de patiserie formam bastoane de 6-10 cm, cu spatiu generos intre ele.
- Glasam cu zahar, asteptam ca acesta sa se topeasca in aluat si repetam operatiunea inca odata.
- Scuturam tava de excesul de zahar.
- Coacem timp de 10 minute.
Pofta buna!