Postări populare

duminică, 26 februarie 2012

Biscuiti

de la 12 luni
  • oua intregi foarte proaspete
  • 200 g zahar pudra
  • 75 g faina alba
  • zahar
  • unt pentru tava

Ingrediente
  1. Acoperim o tava cu hartie de copt si o tapetam cu unt.
  2. Spargem ouale si separam albusurile de galbenusuri.
  3. Batem albusurile pana obtinem o spuma tare, incorporand progresiv, in ploaie, jumatate din cantitatea de zahar pudra.
  4. Intr-un alt recipient,frecam galbenusurile cu a doua jumatate de zahar pudra.
  5. Apoi adaugam delicat peste galbenusuri, spuma de albus si faina.
  6. In tava, cu ajutorul unei pungi de patiserie formam bastoane de 6-10 cm, cu spatiu generos intre ele.
  7. Glasam cu zahar, asteptam ca acesta sa se topeasca in aluat si repetam operatiunea inca odata.
  8. Scuturam tava de excesul de zahar.
  9. Coacem timp de 10 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu