Timp de preparare: 5 minute
Timp de gatire: 2 minute
Timp de coacere: 10 minute
4 portii
Ingrediente:
Timp de gatire: 2 minute
Timp de coacere: 10 minute
4 portii
Ingrediente:
- 150 g spanac (baby spinach)
- sare si piper dupa gust
- 2 linguri de apa
- 1 cana de Ricotta
- 1/2 lingurita praf de usturoi
- 1 kg aluat de pizza
- 1/2 cana de Mozzarella rasa
- 2 linguri de Parmezan ras
- 1 lingura de ulei de masline
Preparare:
1. Punem spanacul intr-un vas de yena sau termorezistent, asezonam dupa gust si stropim cu apa. Acoperim vasul cu un capac sau cu o folie de plastic pe care o gaurim si gatim timp de 2 minute la microunde sau in cuptorul incins la 230 de grade C.
2. Stoarcem bine spanacul gatit.
3. Amestecam ricotta si praful de usturoi intr-un bol mic.
4. Intindem aluatul de pizza in tava, intindem Ricotta si apoi spanacul, Mozzarella si Parmezanul. Stropim cu ulei de masline.
3. Coacem timp de 10-15 minute.
352 de Calorii per portie, 13g grasimi (4g saturate), 637 mg sare, 24 mg colesterol
1. Punem spanacul intr-un vas de yena sau termorezistent, asezonam dupa gust si stropim cu apa. Acoperim vasul cu un capac sau cu o folie de plastic pe care o gaurim si gatim timp de 2 minute la microunde sau in cuptorul incins la 230 de grade C.
2. Stoarcem bine spanacul gatit.
3. Amestecam ricotta si praful de usturoi intr-un bol mic.
4. Intindem aluatul de pizza in tava, intindem Ricotta si apoi spanacul, Mozzarella si Parmezanul. Stropim cu ulei de masline.
3. Coacem timp de 10-15 minute.
352 de Calorii per portie, 13g grasimi (4g saturate), 637 mg sare, 24 mg colesterol
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu