de la 9 luni
- 100 g de dovleac
- 1/2 de ceapa dulce
- 1 cartof
- 10 g de parmezan
- putina branza gen svaiter rasa putina sare
- putina nucsoara (facultativ)
- o bucatica de unt de marimea unei alune
Preparare
- Se curata legumele (dovleac, ceapa si cartof), se taie in bucati si se pun intr-o cratita cu apa sarata.
- Se lasa sa fiarba pana dau in clocot, apoi se lasa sa clocoteasca 20 de minute (legumele pot fi fierte si la abur in jur de 30 de minute).
- Dupa ce au fiert, legumele se scurg si se zdrobesc pana se obtine un pireu.
- Se amesteca cu untul, nucsoara si parmezanul.
- Se pune totul intr-un vas, se presara branza tip svaiter rasa si se baga in cuptor sa se rumeneasca. Se serveste avand grija sa nu fie prea fierbinte.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu