Postări populare

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Budinca de orez pasat cu branza de vaci

de la 8 luni

1 ceasca de cafea plina cu orez
100 g branza de vaci
30 g zahar
250 g apa+lapte
30 g unt
1 ou
sare.

Preparare
  1. Orezul ales si spalat se pune la fiert cu apa amestecata cu lapte si un praf de sare;
  2. daca scade mai adaugi apa.
  3. Se fierbe orezul pana se zdrobeste si scade apa. 
  4. Se trece prin sita.
  5. Pasta obtinuta se amesteca cu branza de vaci, 
  6. se adauga galbenusul de ou frecat cu zaharul si la urma optional albusul spuma.
  7. Se unge cu unt o cratita, se imbraca cu pesmet si se toarna compozitia, adaugand un pic de unt si deasupra.
  8. Se lasa la cuptor 40 de minute.
 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu