Postări populare

luni, 4 noiembrie 2013

Clafoutis à la banane

               


Ingrediente

  • 4 oua
  • 125 g zahar sau sirop de artar
  • 50 g unt
  • 80 g faina
  • 1/4 de l lapte
  • 2 banana


  • Preparare:

    1. Preincalzim cuptorul la 210°C / treapta 7.
    2. Amestecam ouale si zaharul / siropul de artar, pana se albesc un pic.
    3. Adaugam faina, untul si apoi laptele.
    4. Ungem cu unt o tava de tarte.
    5. Taiem bananele sub forma de rondele si le asezam in tava.
    6. Varsam deasupra preparatul.
    7. Coacem timp de 35 min.    
      Lasam sa se raceasca si servim.
      Cantitate: 6 persoane ~ Timp de prepapare: 10 min ~ Timp de coacere: 35 min ~ Dificultate: usor de realizat ~ Pret: Ieftin


      Pofta buna!

      Niciun comentariu:

      Trimiteți un comentariu