Postări populare

luni, 9 ianuarie 2012

Piure de conopida, cartofi si branzica

de la 6 luni


  • 1 cartof sau 1 cartof dulce mic (180 g), taiat in cubulete mici
  • ¼ conopida mica, taiata bucatele
  • 1 cana de branza Cheddar rasa
  • 2-4 linguri de lapte de mama sau formula

Preparare

  1. Asezam cartoful taiat cubulete in aparatul de gatit cu aburi, intr-un singur strat.
  2. Acoperim si lasam la aburi timp de 5 minute.
  3. Observatie: daca folosim cartof dulce, lasam la aburi doar 3 minute.
  4. Adaugam conopida in mod uniform.
  5. Acoperim din nou si lasam la aburi inca 8-10 minute.
  6. Transferam legumele in blender, impreuna cu branza si laptele.
  7. Mixam ingredientele pana cand obtinem un piure fin; mai adaugam lapte daca este prea gros.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu