de la 6 luni
- 2 cartofi dulci
- lapte de la san sau formula de lapte
- ulei presat la rece
Preparare
- Preincalzesti cuptorul la 220 oC.
- Taie cartofii in doua si aseaza-i in tava pe o folie de aluminiu.
- Tine cartofii pe foc pana cand devin foarte moi atunci cand ii intepi cu o furculita (aprox. 45 - 60 de minute).
- Dupa ce cartofii sunt moi, lasa-i sa se raceasca.
- Scoate pulpa cu o lingura si paseaza-o cu ajutorul unui blender pana cand devine o pasta fina.
- Adauga lapte pentru a subtia piureul, pana cand obtii consistenta potrivita pentru nevoile copilului tau.
- Adauga cateva picaturi de ulei de rapita presat la rece sau un alt ulei de bune calitate pentru a acoperi nevoia de grasimi "bune" ale bebelusului.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu