Postări populare

marți, 30 aprilie 2019

Gratin raclette



Mise en place si pregatire: aprox. 20 min

Gratinat: aprox. 15 min
Portii: 4















Ingrediente
  • 6 cartofi in coaja (~150g bucata) 
  • Optional - 400g  bacon / somon / friptura de pui / jambon, etc
  • branza pentru racleta (450g)
  • piper
Instructiuni
  1. Fierbem cartofii in apa sau la vapori in jur de 7 minute
  2. Ii lasam sa se raceasca putin si ii taiem pe lungime
  3. Scobim cartofii cu ajutorul unei linguri, lasand un strat de aproximativ 1/2 cm.
  4. Intr-un bol pasam cartofii cu furculita.
  5. Umplem cojile cu cartofii pasati, acoperim cu ingredientele optionale si apoi presaram branza pentru racleta si piper.
  6. Gratinam in jur de 15 minute, in cuptorul preincalzit la 220 °C.


                                                            Pofta buna!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu