Postări populare

vineri, 6 ianuarie 2012

Piure de pastarnac si morcov cu cimbru

de la 6 luni


  • 1 lingurita de unt
  • 1 morcov curatat si feliat
  • 1 pastarnac curatat si feliat
  • 1 ramurica de cimbru proaspat sau un praf de cimbru uscat
  • 1 cana de supa de pui sau apa

Preparare

1. Preincalziti cuptorul la 190 de grade
2. Inabusiti legumele in unt la temperatura medie
3. Adaugati cimbrul si lasati-le pana se inmoaie
4. Adaugati supa sau apa
5. Puneti-le intr-un vas yena, acoperiti-le si mutati-le in cuptor timp de 20 min
6. Daca ati folosit cimbru proaspat acesta trebuie scos din legume
7. Adaugati legumele in blender si mixati-le
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu