de la 6 luni
- 1 lingurita unt
- 1 lingurita faina de grau
- 4 linguri lapte fierbinte
- 1 lingura lapte praf
- 1 ou batut (galbenusul)
- 8 linguri piure de legume
Preparare
- Intr-o tigaie,topiti untul la foc mediu adaugand cate putin laptele fierbinte si cel praf.
- Amestecati continuu pana se ingroasa.
- In castronelul cu ou batut adaugati putin din sosul fierbinte obtinut, amestecati, apoi turnati oul in tigaie, peste sos.
- Adaugati si piureul de legume si amestecati pana se omogenizeaza.
- Turnati amestecul intr-un vas termorezistent uns cu grasime si coaceti in bain-marie la cuptor (incalzit in prelabil la 180 de grade).
- Coaceti 30 de minute.
- Se serveste cald sau rece
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu