Postări populare

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Budinca cu legume

de la 6  luni
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina de grau
  • 4 linguri lapte fierbinte
  • 1 lingura lapte praf
  • 1 ou batut (galbenusul)
  • 8 linguri piure de legume

Preparare


  1. Intr-o tigaie,topiti untul la foc mediu adaugand cate putin laptele fierbinte si cel praf.
  2. Amestecati continuu pana se ingroasa.
  3. In castronelul cu ou batut adaugati putin din sosul fierbinte obtinut, amestecati, apoi turnati oul in tigaie, peste sos.
  4. Adaugati si piureul de legume si amestecati pana se omogenizeaza.
  5. Turnati amestecul intr-un vas termorezistent uns cu grasime si coaceti in bain-marie la cuptor (incalzit in prelabil la 180 de grade).
  6. Coaceti 30 de minute.
  7. Se serveste cald sau rece



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu